Eindsprint Survival for Life voor Kika!

Stichting Survivalgroep Hang-On zet zich met haar project Survival for Life elk jaar in voor een goed doel gerelateerd aan kanker. Vorig jaar ging er € 9000,– naar KWF Kankerbestrijding. Dit jaar hebben we ons ingezet voor Kika. Het streven was om dit jaar de € 10.000,– te halen. Helaas hebben we momenteel nog niet het bedrag van vorig jaar gehaald. Tijd dus voor een eindsprint. Want de beslissing valt tenslotte op de finishlijn!

Op woensdag 16 november zendt de AVRO het grote live programma ‘Sta op tegen kanker’ uit. Hierin zet bekend en onbekend Nederland zich in voor de strijd tegen kanker. Wij dachten dat dit een mooi moment was om jullie te vragen om ook je persoonlijke bijdrage te leveren aan Survival for Life en ons met een mooi eindresultaat over de finish te helpen voor Kika.

Hoe kun je ons steunen?

altJe kunt een bijdrage leveren door het kopen van een Survival for Life actieproduct. De beschikbare producten staan op de bijgevoegde foto en natuurlijk op onze site www.survivalforlife.nl. Voor € 10,– euro koop je een mooie SFL paraplu, toilettas of handdoek. Voor € 5,– euro een SFL polsbandje. Je kunt de artikelen bestellen via onze site door een mailtje te sturen. Wij kunnen de producten na betaling naar je toe sturen. Je betaalt dan wel extra verzendkosten. Uiteraard kun je ze afhalen in Veenendaal of bij de eerstvolgende run in Dinxperlo.

Wat verder geweldig zou zijn is als je je eigen vriendenkring en netwerk inschakelt om ook mee te doen en een SFL te kopen. Als iedereen al één ding koopt moet dat toch een leuke eindstand gaan opleveren!

Natuurlijk kun je ook een donatie doen. We ontvangen deze graag op rekening 50.04.87.073 t.n.v. St. Survivalgroep Hang-On o.v.v. Survival for Life Kika.

Kortom, wil jij ook opstaan tegen kanker? Steun dan Survival for Life!