Han en Anita Boonen, Hang-Onners vanaf het 1e uur wensen Marian en Erik succes…

Lieve Marian en lieve Erik,

Nog één nachtje slapen, dan gaat het gebeuren. Jullie koppelrun in het licht en ten bate van de KWF. Jullie hebben er ongetwijfeld naar toe geleefd, naar toe gewerkt, naar toe getraind en er is rondom dit evenement veel gedaan en hard gewerkt. Bandjes, handdoeken, flyers, posters, mailen, corresponderen, PR’en, enz.

Ik kan me geen beter of ander duo voorstellen, die een (koppel)run kan doen in het kader van SFL. Jullie, die het vanuit jullie ziekte van hebben doorstaan, hebben meegemaakt, hebben gestreden voor jullie leven en nog steeds bezig met je “bandje houden”. Opgeven is geen optie. En dit alles morgen weerspiegelen in een run… Een run die inhoudelijk voor jullie persoonlijk zo veel meer betekent dan sec een actie voor KWF. Het gaat in jullie eigen innerlijk wel even dieper: iets wat een ander zich moeilijk kan voorstellen. Emoties die een ander slechts kan benaderen.

Maar vergeet morgen vooral niet te genieten van de run en van elkaar in de run. Geniet van de sport, de entourage, de sfeer. Aan het weer zal het niet liggen.

Mede namens Nietje, alvast heel veel succes morgen. Wij wensen jullie een dag met een gouden randje…

Han & Nietje.

Han Boonen