SFL donatie dit jaar aan Ronald McDonald Huis Utrecht

Dit jaar doneert SFL aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Survival for life brengt veel moois, zie het volgende prachtige bericht van afgelopen jaar:

Wat is het waardevol geweest voor ons allemaal. Ik koester deze herinnering, en jij hebt een speciaal plekje in ons hart. Iemand die we niet kennen maar zo goed aanvoelt en verwoordt wat ons gezin heeft doorgemaakt, wat de survival betekende voor ons, wat het ieder van ons persoonlijk bracht, iemand die op zo’n bijzondere manier invulling en betekenis geeft aan alle hindernissen, iemand die ons in onze waarde laat en tegelijk in onze kracht zet… wauw!

 

Heel mooi om te horen dat wij jou ook veel hebben gegeven, daar ben ik dankbaar voor. Ik vind het heel speciaal dat wij elkaar langs de

ze weg en op deze manier hebben leren kennen en dat we zoveel voor elkaar konden betekenen.

 

 

Ik heb je website bekeken en was diep geraakt bij het lezen van je hele verhaal, de tranen bleven komen. En uiteraard mag je alles gebruiken uit mijn mail. Als ik je kan helpen met iets schrijven laat het me weten, ik doe het met liefde en plezier. Ook een bijdrage leveren aan de survival for life op wat voor manier dan ook (fysiek of achter de schermen), ons verhaal vertellen in combinatie met de survival die je ons gaf, een samenwerking voor het een of ander…. alles wat helpt doe ik graag! Laat het echt weten. 

 

Alle goeds voor iemand voor wie we diep respect en bewondering hebben. Wat mij en ons betreft ben je een held!

 

Liefs en een knuffel van Suzanne