Survival for Life levert € 9.000,– op voor KWF

Op maandag 4 oktober overhandigden Erik de Heer en Marian van Maanen van Stichting Survivalgroep Hang-On een cheque van maar liefst € 9.000,– aan KWF Kankerbestrijding.

alt

Eric van Veelen van KWF Kankerbestrijding kwam speciaal naar de trainingslocatie in Maarsbergen om de cheque in ontvangst te nemen. Het prachtige bedrag is opgehaald met de actie Survival for Life. Deze actie is een initiatief van de oprichter en trainer van Hang-On, Erik de Heer. De Heer, die zelf al sinds 1999 vecht tegen alvleesklier- en leverkanker, wilde zich met zijn Stichting elk jaar inzetten voor een goed doel gerelateerd aan kanker.

Dit jaar werd hier voor het eerst een groot project voor opgezet; Survival for Life. Op 25 april liep Erik, samen met Marian van Maanen die zelf borstkanker heeft gehad, een koppel-survivalrun in Steenbergen. Hiervoor hebben zij zich door zoveel mogelijk mensen laten sponsoren. Daarnaast zijn er vanaf 25 april actieproducten verkocht, de SFL handdoek en een speciaal polsbandje, om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

‘Een prachtig bedrag en een bijzonder initiatief’, aldus Eric van Veelen van KWF. ‘Ik ben erg blij om deze gift in ontvangst te mogen nemen. De persoonlijke verhalen van de initiatiefnemers vind ik echter vele malen belangrijker. Ik heb enorme bewondering voor wat zij doen na alles wat ze hebben meegemaakt.

alt

Omdat Survival for Life een groot succes was, gaat St. Survivalgroep Hang-On er een jaarlijks terugkerend project van maken. SFL zal zich elk jaar voor het goede doel gaan inzetten. In januari gaat tijdens de survivalrun Beltrum de nieuwe actie van start.

www.survivalforlife.nl

www.survivalgroephang-on.nl