Donatie €3.780 Prinses Máxima Centrum kinderoncologie

Op dag 1 van Hang-On Run 2023 hebben we wederom een mooi bedrag mogen uitreiken van EUR 3.780 aan Barbara Clercq Zubli. Ze heeft names het Prinses Máxima Centrum deze cheque in ontvangst genomen.

‘Als kanker een deel van je leven is’ – Erik de Heer

Bedankje van Barbara de Clercq Zubli, namens het Prinses Máxima centrum:

Beste Erik,

Nogmaals ben ik zo blij dat ik aanwezig was met mijn man en zoon om eens van dichtbij te bekijken hoe mooi het parcours er uit ziet. Waanzinnig!

Mijn zoon wilde liever meedoen dan kijken, net zijn moeder als ik bij een hardloopevent zou staan, dan wil ik hardlopen. Zien sporten doet zin hebben in sporten 😉

Namens het bestuur van de Prinses Máxima Centrum Foundation willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fondsenwerving die jullie hebben georganiseerd voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie waarbij jullie € 3.780,- hebben opgehaald tijdens het 2-daagse event in Doorn. 

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is de missie van het Prinses Máxima Centrum. Daarom voeren we de beste research uit en bieden we uitmuntende zorg. Op alle mogelijke manieren ondersteunen we de kinderen en hun ouders. Ondanks de intensieve veranderingen in hun leven én dat van hun gezin, zorgen we er binnen het centrum voor dat ‘het dagelijks leven’ en de ontwikkeling van de kinderen zoveel mogelijk door kunnen gaan. Ontwikkelingsgerichte zorg noemen we dit. 

De opbrengst van jullie fondsenwerving komt deze “ontwikkelingsgerichte zorg” zeer ten goede. 

Wat bijzonder dat die jongen Willem aanwezig was, survivor! Ik denk dat ik hem wel eens in het Prinses Máxima Centrum heb gezien. Zo dankbaar dat hij beter is!

Het verhaal van Willem

Pijn is tijdelijk, trots voor eeuwig, hou vol hou vast